WARP Project Forums - Wireless Open-Access Research Platform

You are not logged in.

#1 2018-May-11 14:20:57

DHR
Member
Registered: 2016-Jun-01
Posts: 4

Error E2 in WARPLAB 7.7.1

Hi, when i turn on kit warp with warplab reference design, first apears the ip number on the hex display but then it shows "E2" and the leds of RFB are blinking.

UART shows what follows:

     ***** WARP v3 Clock Config Core *****
      Program Assembly Date: 24 Jan 2015

No config data in EEPROM - Using Defaults
No Clock Module Detected
Clock Config Complete - Continuing Boot Process
*********************************
WARPLab v7.7.1 (compiled Aug 29 2016 15:23:20)
Configured for 2 RF Interfaces - Using WARP v3 on-board RF interfaces
No clock module detected - selecting on-board clocks

NODE: W3-a-00479 using Node ID: 1
DRAM SODIMM detected ...
  Contents not cleared
Radios didn't lock! RC stat reg: 0x00001018
IFC: ERROR (wl_interface.c:474): Radio controller initialization failed with sta                                     tus: -1
NODE: ERROR (wl_node.c:268): Interface initialization error! Exiting
NODE: ERROR (wl_node.c:1169): Global initialization error! Exiting...

Is the board broken?

Offline

 

#2 2018-May-11 14:24:35

DHR
Member
Registered: 2016-Jun-01
Posts: 4

Re: Error E2 in WARPLAB 7.7.1

The board was working fine, i run the example ofdm_siso_tx_rx and then the problem started.

Offline

 

#3 2018-May-11 14:55:01

chunter
Administrator
From: Mango Communications
Registered: 2006-Aug-24
Posts: 1158

Re: Error E2 in WARPLAB 7.7.1

That looks like a hardware problem that would need to be repaired. Please email support[at]mangocomm.com for assistance.

Offline

 

Board footer